Interview Cees

Hoofd Technische Dienst

Met wie hebben wij het genoegen?
Mijn naam is Cees Keur en ben hier werkzaam als Hoofd Technische Dienst.

Hoe ben je in je huidige functie terecht gekomen?
Toen ik op mijn motor over de A4 reed op mijn weg terug naar huis, zag ik toevallig de vacaturetekst voor deze functie bij Hotel Schiphol letterlijk boven de snelweg aan het brugrestaurant hangen.

En omdat mijn toenmalige baan geen uitdaging meer bood, dacht ik bij mijzelf  “ik zal morgen eens bellen…..”. Na het eerste kennismakinggesprek met Bill Van Der Valk, was er direct een wederzijdse klik en waren wij er snel uit. En zo werd ik de nieuwe Hoofd Technische Dienst bij van Der Valk Schiphol A4.

Omschrijf eens een werkdag…
Geen enkele dag is hetzelfde en je hoef je nooit te vervelen. Persoonlijk vergelijk ik het altijd met instappen in een rondje in de achtbaan zonder vast traject. Je weet nooit hoe vaak je over de kop gaat en zelfs soms wel een keertje achteruit….. En dat alles zonder De Gast uit het oog te verliezen, met oog voor detail!

Waarom werk je bij Hotel Schiphol A4?
Omdat het een groot maar ook vooral mooi hotel is, waar je iedere dag wel iets kunt doen zonder elkaar voor de voeten te lopen. En mede omdat ik op zeer korte afstand van het hotel woon, is het voor mij een ideale werkplek dicht bij huis.

Wat is het leukste herinnering bij Hotel Schiphol A4?
Die maak ik dagelijks en ik zou er niet eentje specifiek kunnen benoemen.

Wat is je grootste blunder?
Deze heb ik gelukkig nog niet meegemaakt.

Wat merk je van het familiegevoel?
De familie is zelf ook op de werkvloer aanwezig, waardoor de communicatielijnen zeer kort zijn en sommige beslissingen snel genomen kunnen worden zonder dat er lang over gediscussieerd of gesproken hoeft te worden.

Wat moet iedereen weten over Hotel Schiphol A4?
Dat het een mooi groot veelzijdig complex is, met een fantastische ligging langs de A4. En wat je enorm verrast is dat als je de afslag naar het hotel neemt en op het terrein bent aangekomen, je dan pas ziet hoe rustig het tussen weilanden en groene bosschages  gelegen is. En je niets van de hectiek van de snelweg merkt. Dat vind ik persoonlijk echt uniek!

Wat denk je dat werken bij Valk nog leuker kan maken?
De dagelijkse afwisselende werkzaamheden met verschillende collega’s van verschillende nationaliteiten op een uniek stukje Nederland.

Wat betekent service voor jou?
Dit ik samen met mijn team al de technische prosessen in het hotel zo kan laten werken dat de gasten een optimaal prettig verblijf ervaren, en met een goed gevoel terugdenken aan hun verblijf bij ons!

Waarom pas je in dit bedrijf?
Het is een echt familie bedrijf met vooral leuke hard werkende collega’s, waar ook nog ruimte voor gezelligheid en humor is.

En met een dagelijkse:  doe maar normaal dan doe je gek genoeg mentaliteit wat het voor mij een leuke en ideale werkplek maakt, waar ik mij echt als familie in het grote Valk nest voel !

Lees hier meer interviews over jou toekomstige collega’s