Alles over onze extra’s

Dat er méér dan werken is weten we maar al te goed. Wij laten graag onze eigen handen wapperen om naast een toffe baan en leuke collega’s meer te bieden. Ontspanning en gezelligheid zijn net zo belangrijk.

Korting op overnachtingen

Ervaren hoe het is om een gast in je eigen of ander Valk hotel te zijn? Dat kan! Speciaal voor onze medewerkers bieden wij bij ieder Valk Exclusief hotel overnachtingen aan vanaf 75 ,- inclusief ontbijt. En voor de échte koninklijke ervaring kun je natuurlijk terecht bij één van onze kastelen.

Korting in online stores & uitstapjes

Als medewerker profiteer je niet alleen van overnachtingen maar ook van meerdere online platforms met veel kortingen op bekende merken en exclusieve voordelen. Denk hierbij aan uitstapjes, reizen, kleding, huishoudelijke artikelen, persoonlijke verzorging, fietsen en nog veel meer.

Gratis gebruik maken van onze fitness en fitnesstrainingen

Wij vinden het belangrijk om met elkaar gezond en sportief bezig te zijn! Zie jij jezelf al sporten samen met je collega’s? Hotel Schiphol A4 heeft een eigen personal trainer in dienst. Hij geeft op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag én vrijdag trainingen waar je aan deel kunt nemen. Daarnaast mag je ook op eigen gelegenheid in onze fitness trainen.

20% korting op je restaurantrekening bij alle Valk Exclusief hotels

Ga heerlijk uit eten bij je favoriete Valk Exclusief hotel en krijg 20% korting op je restaurantuitgaven. Met een speciale QR-code in de ValkWork-app ontvang je korting direct op vertoon van de QR-code bij het afrekenen. Alle details over deze mooie benefit ontvang je wanneer je bij ons aan de slag gaat!

Last but not least

Al die kortingen zijn leuke extra’s, maar het állerbelangrijkste wat je erbij krijgt is een echte familie. Oké, spreekwoordelijk dan hè. Je thuis voelen, leren van je fouten en plezier hebben in je werk. Daar draait het bij ons om. Een werkplek waar je met zin naar toe wilt gaan en later met een goed gevoel op terug zal kijken.

Jouw toekomstige collega’s