Alles over onze extra’s

Dat er méér dan werken is weten we maar al te goed. Wij laten graag onze eigen handen wapperen om naast een toffe baan en leuke collega’s meer te bieden. Ontspanning en gezelligheid zijn net zo belangrijk.

Korting op overnachtingen

Ervaren hoe het is om een gast in je eigen of ander Valk hotel te zijn? Dat kan! Speciaal voor onze medewerkers bieden wij bij ieder Valk Exclusief hotel overnachtingen aan vanaf 65 ,- inclusief ontbijt. En voor de échte koninklijke ervaring kun je natuurlijk terecht bij één van onze kastelen.

Korting in online stores & uitstapjes

Als medewerker profiteer je niet alleen van overnachtingen maar ook van meerdere online platforms met veel kortingen op bekende merken en exclusieve voordelen. Denk hierbij aan uitstapjes, reizen, kleding, huishoudelijke artikelen, persoonlijke verzorging, fietsen en nog veel meer.

Gratis gebruik maken van onze fitness en fitnesstrainingen

Wij vinden het belangrijk om met elkaar gezond en sportief bezig te zijn! Zie jij jezelf al sporten samen met je collega’s? Hotel Schiphol A4 heeft een eigen personal trainer in dienst. Melroy geeft op maandag, woensdag en vrijdag trainingen waar je aan deel kunt nemen. Daarnaast mag je ook op eigen gelegenheid in onze fitness trainen.

Last but not least

Al die kortingen zijn leuke extra’s, maar het állerbelangrijkste wat je erbij krijgt is een echte familie. Oké, spreekwoordelijk dan hè. Je thuis voelen, leren van je fouten en plezier hebben in je werk. Daar draait het bij ons om. Een werkplek waar je met zin naar toe wilt gaan en later met een goed gevoel op terug zal kijken.

Jouw toekomstige collega’s