Over Hotel Schiphol A4

Jij wilt vast meer weten over wat wij jou te bieden hebben. Je leest het hieronder.

Join the family

Welkom bij dé horecafamilie van Nederland!

Gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. Daar draait het bij ons om. Je werkt met de tofste collega’s in een gezellige omgeving. En altijd met een echte Valk op de vloer.

Overal een Valk op de vloer
Voor elk kind een eigen zaak. Zo had Martinus van der Valk het in het begin bedacht. Deze gedachte heeft er anno 2020 toe geleid dat er meer dan honderd Valk hotels zijn met elk nog altijd een familielid aan het roer. Uniek in de wereld.

Dit vinden wij belangrijk
Ons doel is om een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. Daarvoor moet alles kloppen: service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs.

Toekomst voor de volgende generaties
Wij proberen zo duurzaam mogelijk te zijn als organisatie. Gaat het nou over onze hotels, het eten in het restaurant of de groene stroom die er voor zorgt dat de lampen aan kunnen.

Blik op de toekomst
Valk kent veel tradities. Maar we zijn tegelijkertijd gefocust op de toekomst en de volgende generaties. Niet alleen offline ín de hotels, maar ook online proberen we een stapje voor te blijven.

Hospitality zit in ons DNA
Al sinds onze grondleggers staat gastvrijheid voorop en dat is nog steeds voor én achter de schermen terug te vinden. Het is dan ook tweede natuur bij al onze werknemers. Zowel voor onze gasten als voor elkaar!

Over Hotel Schiphol A4

Op één grote locatie vinden onze hotelgasten een hypermodern en sfeervol hotel met 715 kamers, een brasserie, een a la carte en buffetrestaurant, en indoor zwembad met wellness, een luxe gym, een fitnesstuin en een natuurpark. In het buffetrestaurant kunnen 800 gasten genieten van een live cookingbuffet of à la carte lunch en diner.

De nieuwe torenvleugel met zijn 14 etages telt 270 comfortabele en ruime hotelkamers. Deze zijn van alle gemakken voorzien. In de nieuwe situatie zijn zij dankzij een duidelijke routing makkelijk toegankelijk.

Hotel Schiphol A4 heeft als doelstelling een van de belangrijkste congreslocaties van de regio Amsterdam te worden met bijna 5500 m2 zaaloppervlakte, verdeeld over 22 ruimtes met elk zijn eigen sfeer. Hier zullen grote (internationale) congressen, beurzen, trainingsbijeenkomsten, feesten en partijen en andere kleine en grote events gaan plaatsvinden.

Onze locatie kent een zaal van bijna 1000 m2. Blikvangers zijn het zes meter hoge plafond met aangrenzende foyer met bar en de 36 meter lange glazen voorgevel die een spectaculair uitzicht op de omgeving biedt.

Kengetallen over Hotel Schiphol A4

  • Ca. 240 medewerkers
  • Verdeling man – vrouw is 60 – 40 %
  • Gemiddelde leeftijd is 33,1 jaar
  • 40% van de medewerkers is langer dan 5 jaar in dienst

Jouw toekomstige collega’s